SlaagPro

Alle informatie over SlaagPro.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van SlaagPro is 52%, 44 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij SlaagPro? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Apeldoorn. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Adres- en contactgegevens van SlaagPro.

De rijschool is gevestigd in Apeldoorn. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Fauststraat 132, 7323BE Apeldoorn. Bellen? Het telefoonnummer is 06 24 44 98 83. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 803951040000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6996X6.

Waar bezoek ik SlaagPro (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Apeldoorn.

Klik hier voor meer Rijscholen in Apeldoorn. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool E. Palm en Mijn AutoRijschool.nl.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: SlaagPro

Slagingspercentage

52

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 44 98 83

Adres

Fauststraat 132

Postcode

7323BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

803951040000

Rijschoolnummer

6996X6

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Benjamin

    Als je een rijschool zoekt waar alles duidelijk word uitgelegd op een rustige en nette manier Is dit de beste school die je kunt hebben. Voor elke les krijg je te horen wat je vandaag gaat doen en leren en na elke les een evaluatie over wat je die les gedaan hebt. Je weet dan ook meteen of je voortgang maakt en hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo