Rijschool van Os

Alle informatie over Rijschool van Os.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Os is 100%, 5 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AM2). Les je bij Rijschool van Os? Dan heb je keuze uit 2 examenlocaties van het CBR: Haarlem, Alkmaar. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool van Os.

De school heet een locatie in Schagen. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Albert Neuhuijsstraat 12, 1741JW Schagen. Even bellen? Het telefoonnummer is 0623961294. Het KvK-nummer van de rijschool is: 607269030000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 7915F9.

Waar vind ik Rijschool van Os (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in Schagen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Schagen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Motorrijschool Nieuw Haarlem en Prima Motorschool.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool van Os

Slagingspercentage

100

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0623961294

Adres

Albert Neuhuijsstraat 12

Postcode

1741JW

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Alkmaar

KvK-nummer

607269030000

Rijschoolnummer

7915F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Os”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo