Verkeersschool Stammers

Alle gegevens over Verkeersschool Stammers.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Stammers is 28%, 18 personen deden examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Stammers? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-locaties: Alkmaar.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Stammers.

De rijschool is gevestigd in Dirkshorn. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ruimtevaartstraat 50, 1746AK Dirkshorn. De school is telefonisch bereikbaar op nog onbekend, sorry!. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 709068310000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1635W2.

In welke plaats vind je Verkeersschool Stammers (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in Dirkshorn.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Dirkshorn. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Cees Koert en Stam Autorijschool.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool Stammers

Slagingspercentage

28

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon

nog onbekend, sorry!

Adres

Ruimtevaartstraat 50

Postcode

1746AK

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

709068310000

Rijschoolnummer

1635W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Stammers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo