Autorijschool Vanelli

Ontdek alles over Autorijschool Vanelli.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Vanelli is 46%, 59 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Vanelli? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Alkmaar, Den Helder. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool Vanelli.

Je vindt deze rijschool in Schagen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: H W Mesdagstraat 21, 1741JM Schagen. Voor telefonisch contact bel je met 06 52 72 37 30. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 558349650000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9388R5.

In welke plaats zit Autorijschool Vanelli (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Schagen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Schagen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Verkeersschool Tent en Autorijschool Jan van Dijk.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Vanelli

Slagingspercentage

46

Aantal examens

59

Telefoon-nr

06 52 72 37 30

Adres

H W Mesdagstraat 21

Postcode

1741JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar, Den Helder

KvK-nummer

558349650000

Rijschoolnummer

9388R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Vanelli”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo