Rijschool Schagen

Alles op een rijtje over Rijschool Schagen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Schagen is 59%, 63 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. (Praktijk)les volgen bij Rijschool Schagen? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR afrijdlocaties: Alkmaar, Den Helder.

Beschikt de school over een keurmerk?

De rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Schagen.

De school heet een locatie in Schagen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Abeelstraat 65, 1741TJ Schagen. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 0224 722 039, of 06 53 19 36 09. Deze rijschool heeft een eigen website, rijschoolschagen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 654494440000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4777F6.

In welke plaats vind je Rijschool Schagen?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Schagen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Schagen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Vermolen en Autorijschool “Groot”.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Schagen

Slagingspercentage

59

Aantal examens

63

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0224 722 039

Telefoon-nr

06 53 19 36 09

Website

rijschoolschagen.nl

Adres

Abeelstraat 65

Postcode

1741TJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar, Den Helder

KvK-nummer

654494440000

Rijschoolnummer

4777F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Schagen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo