Rijschool Mitchel Schipper

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Mitchel Schipper.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Mitchel Schipper is 61%, 71 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Mitchel Schipper? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Hoorn. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Mitchel Schipper.

De school heeft een vestiging in Spanbroek. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Waterhoen 14, 1715HA Spanbroek. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 29 53 17 26. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 808663440000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7177X0.

In welke plaats vind je Rijschool Mitchel Schipper precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Spanbroek.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Spanbroek. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rick en Nijman Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Mitchel Schipper

Slagingspercentage

61

Aantal examens

71

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 53 17 26

Adres

Waterhoen 14

Postcode

1715HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

808663440000

Rijschoolnummer

7177X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Mitchel Schipper”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Mitchel Schipper
Rijschool Mitchel Schipper

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo