Rijschool Total Drive

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Total Drive.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Total Drive is 40%, 5 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Total Drive? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Total Drive.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Baloeranstraat 81, 3029CE Rotterdam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 27 38 14 18. Het KvK-nummer van deze rijschool is 758841860000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1947X0.

Waar zit Rijschool Total Drive?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Dahab en Autorijschool P.H. van der Zwart.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Total Drive

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 27 38 14 18

Adres

Baloeranstraat 81

Postcode

3029CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

758841860000

Rijschoolnummer

1947X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Total Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo