Autorijschool SVEA

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool SVEA.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool SVEA is 53%, 162 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool SVEA? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool SVEA.

De school heet een locatie in Schiedam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Buis 13, 3123BD Schiedam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 23 33 85 58. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: autorijschoolsvea.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244686540000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5375A1.

In welke plaats vind ik Autorijschool SVEA?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Schiedam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Schiedam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Desia en Autorijschool Marco van den Hazel.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool SVEA

Slagingspercentage

53

Aantal examens

162

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 23 33 85 58

Website

autorijschoolsvea.nl

Adres

Buis 13

Postcode

3123BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

244686540000

Rijschoolnummer

5375A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool SVEA”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo