Rijschool Lung

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Lung.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Lung is 27%, 49 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Lung? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Rotterdam. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Lung.

De rijschool is gevestigd in Schiedam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Ruijs de Beerenbrouckln 5, 3118GS Schiedam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 42 01 99 11. Het KvK-nummer van deze school is 576081480000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1525H3.

Wat is de locatie van Rijschool Lung?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Schiedam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Schiedam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Smith en Autorijschool Riveros.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Lung

Slagingspercentage

27

Aantal examens

49

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 01 99 11

Adres

Ruijs de Beerenbrouckln 5

Postcode

3118GS

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

576081480000

Rijschoolnummer

1525H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Lung”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo