Autorijschool Ersoy

Alles op een rijtje over Autorijschool Ersoy.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ersoy ligt op 36%, 47 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Ersoy? Je hebt de keuze uit 1 CBR-locaties: Rotterdam. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Contact & telefoon van Autorijschool Ersoy.

Je vindt deze school in Schiedam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Burg van Haarenlaan 813, 3119GB Schiedam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 41 52 03 65. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 244571950000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5265A1.

Wat is de locatie van Autorijschool Ersoy precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Schiedam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Schiedam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool “Mundial” en Autorijschool Ocak.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Ersoy

Slagingspercentage

36

Aantal examens

47

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 52 03 65

Adres

Burg van Haarenlaan 813

Postcode

3119GB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

244571950000

Rijschoolnummer

5265A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ersoy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo