Autorijschool Ocak

Alle informatie over Autorijschool Ocak.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ocak ligt op 31%, 58 personen deden examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Autorijschool Ocak? Je rijdt af bij een van de 3 examenlocaties van het CBR: Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Ocak.

De school is te vinden in Schiedam. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Henri Polakstraat 10, 3119HE Schiedam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 246 006 60. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 514498030000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6246Z4.

In welke plaats zit Autorijschool Ocak (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in Schiedam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Schiedam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Time en Verkeersschool Nitro.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Ocak

Slagingspercentage

31

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 246 006 60

Adres

Henri Polakstraat 10

Postcode

3119HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

514498030000

Rijschoolnummer

6246Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ocak”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo