Rijschool STORMROXY

Op deze pagina vind je alles over Rijschool STORMROXY.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool STORMROXY is 49%, 77 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Rijschool STORMROXY verzorgt ook beroepsopleiding(en): taxi. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool STORMROXY? Je kiest uit een van de 4 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Haarlem, Leiden, Apeldoorn. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool STORMROXY.

Deze rijschool vind je in Uithoorn. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Klaproos 16, 1422KL Uithoorn. Proefles aanvragen? Neem contact op via info@stormroxy.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 41 43 14 96, of 06 52 72 22 34. Voor meer informatie kijk je op hun website: stormroxy.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 887437480000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6014X1.

Waar bezoek ik Rijschool STORMROXY precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Uithoorn.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Uithoorn. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool De Meerse en Alert op weg.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool STORMROXY

Slagingspercentage

49

Aantal examens

77

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@stormroxy.nl

Telefoon

06 41 43 14 96

Telefoon-nr

06 52 72 22 34

Website

stormroxy.nl

Adres

Klaproos 16

Postcode

1422KL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Leiden, Apeldoorn

KvK-nummer

887437480000

Rijschoolnummer

6014X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool STORMROXY”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo