Rijschool Linda Haijtsma

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Linda Haijtsma.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Linda Haijtsma ligt op 100%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Linda Haijtsma? Het afrijden is dan bij een van de 2 examenlocaties: Amsterdam, Alkmaar. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Linda Haijtsma.

Je vindt de school in Uithoorn. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Knobbelzwaan 22, 1422WK Uithoorn. Je bereikt de rijschool per telefoon via 0613128023. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 80504817. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8802N2.

Waar bezoek je Rijschool Linda Haijtsma precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Uithoorn.

Bekijk hier alle Rijscholen in Uithoorn. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? AR-Rijopleiding en M. van Happen Transport B.V..

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Linda Haijtsma

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0613128023

Adres

Knobbelzwaan 22

Postcode

1422WK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Alkmaar

KvK-nummer

80504817

Rijschoolnummer

8802N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Linda Haijtsma”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo