rijschoolfryslan

Alles over rijschoolfryslan.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschoolfryslan ligt op 50%, 278 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Ga je lessen volgen bij rijschoolfryslan? Rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Leeuwarden, Heerenveen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van rijschoolfryslan.

Deze rijschool heeft een locatie in Drachten. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Splitting 23b, 9202LC Drachten. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolfryslan.nl. De rijschool bellen? 06 13 32 20 38. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschoolfryslan.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 642405330000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5795U4.

In welke plaats vind ik rijschoolfryslan precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Drachten.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Drachten. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Haak en Autorijschool Hier.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: rijschoolfryslan

Slagingspercentage

50

Aantal examens

278

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolfryslan.nl

Telefoon-nr

06 13 32 20 38

Website

rijschoolfryslan.nl

Adres

Splitting 23b

Postcode

9202LC

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen

KvK-nummer

642405330000

Rijschoolnummer

5795U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschoolfryslan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo