rijschoolfryslan

Alles wat je wilt weten over rijschoolfryslan.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschoolfryslan is 45%, 326 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij rijschoolfryslan? Dan heb je keuze uit 2 examenlocaties van het CBR: Leeuwarden, Heerenveen.

Adresgegevens en telefoonnummer van rijschoolfryslan.

De school is gevestigd in Drachten. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Splitting 23b, 9202LC Drachten. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 13 32 20 38. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijschoolfryslan.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 642405330000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5795U4.

In welke plaats vind je rijschoolfryslan (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Drachten.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Drachten. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool wim.nl en Autorijschool Saturnus.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: rijschoolfryslan

Slagingspercentage

45

Aantal examens

326

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 13 32 20 38

Website

rijschoolfryslan.nl

Adres

Splitting 23b

Postcode

9202LC

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen

KvK-nummer

642405330000

Rijschoolnummer

5795U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschoolfryslan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo