Verkeersschool Geert

Alle gegevens van Verkeersschool Geert.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Geert ligt op 49%, 43 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met rijles bij Verkeersschool Geert? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR examenlocaties: Heerenveen.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Geert.

Deze school vind je in Drachten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: De Ee 58, 9201BJ Drachten. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0512) 51 52 10, of 06 53 17 28 04. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 685057440000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 0570G2.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Geert precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Drachten.

Bekijk alle Rijscholen in Drachten. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Auto- en Motorrijschool Dick Hielkema en Verkeersschool Koopstra B.V..

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Geert

Slagingspercentage

49

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0512) 51 52 10

Telefoon-nr

06 53 17 28 04

Adres

De Ee 58

Postcode

9201BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

685057440000

Rijschoolnummer

0570G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Geert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo