Autorijschool Henk Brauers

Alle informatie over Autorijschool Henk Brauers.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Henk Brauers ligt op 63%, 30 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto, bromfiets. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Henk Brauers? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Maastricht.

Heeft de rijschool keurmerken?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Henk Brauers.

Je vindt deze school in Eijsden. Hierbij de adresgegevens van de school: Klimmerseind 28, 6245HH Eijsden. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan via: (043) 409 29 60, of 653110324. Ze hebben een eigen site met meer informatie: henkbrauers.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 146226300000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9210K1.

In welke plaats vind je Autorijschool Henk Brauers?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Eijsden.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Eijsden. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool Johan Mulkens en Auto- en motorrijschool Bastiaens.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Henk Brauers

Slagingspercentage

63

Aantal examens

30

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(043) 409 29 60

Telefoon-nr

653110324

Website

henkbrauers.nl

Adres

Klimmerseind 28

Postcode

6245HH

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

146226300000

Rijschoolnummer

9210K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Henk Brauers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Henk Brauers
Autorijschool Henk Brauers

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo