Rijschool Sen

Alles op een rijtje over Rijschool Sen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Sen ligt op 42%, 38 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Sen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Sen.

Deze rijschool is gevestigd in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Seinedreef 88, 3562KS Utrecht. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-42120103. Ze hebben een eigen website: rijschoolsen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 516826800000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1762W1.

Waar bezoek ik Rijschool Sen (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Utrecht.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Utrecht. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Vesters en Keser Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Sen

Slagingspercentage

42

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-42120103

Website

rijschoolsen.nl

Adres

Seinedreef 88

Postcode

3562KS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

516826800000

Rijschoolnummer

1762W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Sen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo