Rijschool Seatbelt

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Seatbelt.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Seatbelt is 55%, 22 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor rijles bij Rijschool Seatbelt? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Zwolle.

Korting rijles & auto theorie gratis oefenen

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Seatbelt.

De school heeft een vestiging in Zwolle. Hierbij de adresgegevens van de school: Ruysdaelstraat 72, 8021DS Zwolle. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (038) 454 95 44, of 06 15 07 36 64. Ze hebben een eigen site: seatbelt.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 050755070000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2535G8.

Waar vind je Rijschool Seatbelt (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Zwolle.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Zwolle. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Gerard Poker en Autorijschool Timmermans.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Seatbelt

Slagingspercentage

55

Aantal examens

22

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(038) 454 95 44

Telefoon-nr

06 15 07 36 64

Website

seatbelt.nl

Adres

Ruysdaelstraat 72

Postcode

8021DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

050755070000

Rijschoolnummer

2535G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Seatbelt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo