IB-Drive

Alle informatie over IB-Drive.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van IB-Drive is 41%, 22 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: auto. (Praktijk)les volgen bij IB-Drive? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Zwolle, Barendrecht. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over IB-Drive.

De rijschool is te vinden in Zwolle. Op zoek naar de adresgegevens? Gombertstraat 31, 8031LA Zwolle. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: ib-drive@hotmail.com. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 42 55 88 48. Het KvK-nummer van de school is: 679196340000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8079Z4.

In welke plaats zit IB-Drive (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere scholen in Zwolle.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zwolle. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Realway Rij-opleidingen en Verkeersschool Echt leren rijden.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: IB-Drive

Slagingspercentage

41

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

ib-drive@hotmail.com

Telefoon-nr

06 42 55 88 48

Adres

Gombertstraat 31

Postcode

8031LA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Barendrecht

KvK-nummer

679196340000

Rijschoolnummer

8079Z4

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Emma

    RIJSCHOOL IB-DRIVE! TOP!!!
    Ik ben hier in 1 keer geslaagd, alles word zo goed en duidelijk uitgelegt.
    Alles is mogelijk bij deze leuke rijschool! Ik raad het iedereen aan.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo