Autorijschool Progress

Alle informatie over Autorijschool Progress.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Progress is 50%, 12 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je voor lessen bij Autorijschool Progress? Je kiest uit een van de 1 examenlocatie van het CBR: Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Progress.

Je vindt de school in Zwolle. Op zoek naar adresgegevens? Dommel 15, 8032GA Zwolle. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (038) 454 29 50. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, autorijschoolprogress.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 082203040000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1373Z2.

In welke plaats zit Autorijschool Progress precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in Zwolle.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zwolle. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Ivette en GoGo-L.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Progress

Slagingspercentage

50

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(038) 454 29 50

Website

autorijschoolprogress.nl

Adres

Dommel 15

Postcode

8032GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

082203040000

Rijschoolnummer

1373Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Progress”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo