Autorijschool Progress

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Progress.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Progress ligt op 57%, 14 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool Progress? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Zwolle. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Progress.

De school is gevestigd in Zwolle. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Dommel 15, 8032GA Zwolle. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (038) 454 29 50. De rijschool heeft een eigen website: autorijschoolprogress.nl. Het KvK-nummer van de school is: 082203040000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1373Z2.

Waar vind ik Autorijschool Progress (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Zwolle.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwolle. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Edvance en Rijschool Arjan Kok.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Progress

Slagingspercentage

57

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(038) 454 29 50

Website

autorijschoolprogress.nl

Adres

Dommel 15

Postcode

8032GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

082203040000

Rijschoolnummer

1373Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Progress”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo