Autorijschool Progress

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Progress.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Progress is 58%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Progress? Je hebt de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Zwolle. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Progress.

Deze school is gevestigd in Zwolle. De adresgegevens: Dommel 15, 8032GA Zwolle. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@autorijschoolprogress.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (038) 454 29 50. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, autorijschoolprogress.nl. Het KvK-nummer van de school is 082203040000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1373Z2.

Waar vind ik Autorijschool Progress (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in regio Zwolle.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zwolle. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Chris en Autorijschool Roadwise.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Progress

Slagingspercentage

58

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolprogress.nl

Telefoon

(038) 454 29 50

Website

autorijschoolprogress.nl

Adres

Dommel 15

Postcode

8032GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

082203040000

Rijschoolnummer

1373Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Progress”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo