Autorijschool Raquel

Lees meer over Autorijschool Raquel.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Raquel ligt op 55%, 11 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool Raquel? Je hebt de keus uit 1 CBR locaties: Zwolle. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Raquel.

De school heeft een vestiging in Zwolle. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Grevelingen 52, 8032KV Zwolle. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 219 880 63. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 557491190000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7616W7.

In welke plaats vind je Autorijschool Raquel?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de buurt van Zwolle.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwolle. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Gerard B.V. en Autorijschool Roadwise.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Raquel

Slagingspercentage

55

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 219 880 63

Adres

Grevelingen 52

Postcode

8032KV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

557491190000

Rijschoolnummer

7616W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Raquel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo