Autorijschool Raquel

Alles op een rijtje over Autorijschool Raquel.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Raquel is 55%, 11 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les volgen bij Autorijschool Raquel? Dan kies je uit 1 examenlocaties: Zwolle.

Aanbieding rijlessen & auto theorie

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Raquel.

De rijschool is te vinden in Zwolle. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Grevelingen 52, 8032KV Zwolle. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 219 880 63. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 557491190000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7616W7.

Wat is de locatie van Autorijschool Raquel?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Zwolle.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Zwolle. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Reza en Autorijschool Roadwise.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Raquel

Slagingspercentage

55

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 219 880 63

Adres

Grevelingen 52

Postcode

8032KV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

557491190000

Rijschoolnummer

7616W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Raquel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo