Rijschool RijGoedWeg

Ontdek alles over Rijschool RijGoedWeg.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool RijGoedWeg is 79%, 53 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Kies je voor les bij Rijschool RijGoedWeg? Je kiest uit een van de 1 CBR-examenlocaties: Winschoten. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Rijschool RijGoedWeg.

De rijschool is te vinden in Winschoten. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Dwingeloweg 47, 9671KB Winschoten. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@rijgoedweg.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 17 24 64 98. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: rijgoedweg.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 669380660000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5852Z0.

Wat is de locatie van Rijschool RijGoedWeg precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Winschoten.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Winschoten. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool JR en Rijschool Hendrik Cramer.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool RijGoedWeg

Slagingspercentage

79

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijgoedweg.nl

Telefoon-nr

06 17 24 64 98

Website

rijgoedweg.nl

Adres

Dwingeloweg 47

Postcode

9671KB

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

669380660000

Rijschoolnummer

5852Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool RijGoedWeg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo