Rijschool RijGoedWeg

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool RijGoedWeg.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool RijGoedWeg ligt op 84%, 57 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Start je met rijles bij Rijschool RijGoedWeg? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties: Winschoten. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool RijGoedWeg.

De rijschool heeft een vestiging in Winschoten. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Dwingeloweg 47, 9671KB Winschoten. Voor een proefles stuur je een mailtje naar info@rijgoedweg.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 17 24 64 98. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, rijgoedweg.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 669380660000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5852Z0.

In welke plaats vind je Rijschool RijGoedWeg (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in Winschoten.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Winschoten. Check ook deze rijscholen: Rijschool Eddy Graver en Werter – Team Opleidingen V.O.F..

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool RijGoedWeg

Slagingspercentage

84

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijgoedweg.nl

Telefoon-nr

06 17 24 64 98

Website

rijgoedweg.nl

Adres

Dwingeloweg 47

Postcode

9671KB

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

669380660000

Rijschoolnummer

5852Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool RijGoedWeg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo