Rijschool RijGoedWeg

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool RijGoedWeg.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool RijGoedWeg is 73%, 51 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je van start met rijles bij Rijschool RijGoedWeg? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocatie: Winschoten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool RijGoedWeg.

De rijschool heeft een locatie in Winschoten. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Dwingeloweg 47, 9671KB Winschoten. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 17 24 64 98. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijgoedweg.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 669380660000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5852Z0.

Waar vind je Rijschool RijGoedWeg (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Winschoten.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Winschoten. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Ruud en Rijschool J. Meijering.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool RijGoedWeg

Slagingspercentage

73

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 17 24 64 98

Website

rijgoedweg.nl

Adres

Dwingeloweg 47

Postcode

9671KB

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

669380660000

Rijschoolnummer

5852Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool RijGoedWeg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo