Rijschool RijGoedWeg

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool RijGoedWeg.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool RijGoedWeg is 60%, 58 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met les bij Rijschool RijGoedWeg? Je hebt de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Winschoten.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool RijGoedWeg.

De rijschool heeft een locatie in Winschoten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Dwingeloweg 47, 9671KB Winschoten. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 17 24 64 98. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijgoedweg.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 669380660000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5852Z0.

Wat is de locatie van Rijschool RijGoedWeg precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Winschoten.

Bekijk hier meer Rijscholen in Winschoten. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Glazenborg en Auto en motorrijschool 100 %.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool RijGoedWeg

Slagingspercentage

60

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 17 24 64 98

Website

rijgoedweg.nl

Adres

Dwingeloweg 47

Postcode

9671KB

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

669380660000

Rijschoolnummer

5852Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool RijGoedWeg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo