Rijschool Edwin Hillenga

Alles op een rijtje over Rijschool Edwin Hillenga.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Edwin Hillenga is 66%, 101 personen deden examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Edwin Hillenga? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties: Winschoten. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Edwin Hillenga.

Deze school heeft een locatie in Winschoten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Burg. Schonfeldsingel 36, 9671CJ Winschoten. Dit is het e-mailadres van de rijschool: edwin.hillenga@ziggo.nl. Bellen kan, je bereikt ze op 06 22 49 30 34. De rijschool heeft een eigen website: rijschooledwinhillenga.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 023333490000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4298W7.

In welke plaats zit Rijschool Edwin Hillenga precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Winschoten.

Bekijk hier alle Rijscholen in Winschoten. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Marcel en Rijschool Eddy Graver.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Edwin Hillenga

Slagingspercentage

66

Aantal examens

101

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

edwin.hillenga@ziggo.nl

Telefoon-nr

06 22 49 30 34

Website

rijschooledwinhillenga.nl

Adres

Burg. Schonfeldsingel 36

Postcode

9671CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

023333490000

Rijschoolnummer

4298W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Edwin Hillenga”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo