Rijschool Avance Oost-Groningen

Alles wat je wilt weten over Rijschool Avance Oost-Groningen.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Avance Oost-Groningen is 52%, 21 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je voor les bij Rijschool Avance Oost-Groningen? Je examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Groningen, Winschoten.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Avance Oost-Groningen.

Deze rijschool is gevestigd in Eelde. Hierbij de adresgegevens: Westerhorn 22, 9761GH Eelde. Het telefoonnummer van de rijschool is (050) 309 15 20. Het KvK-nummer van de rijschool is: 40454060000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0034K2.

Waar vind je Rijschool Avance Oost-Groningen (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Eelde.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Eelde. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Geertje Grabijn en De Rijbewijsfabriek.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Avance Oost-Groningen

Slagingspercentage

52

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(050) 309 15 20

Adres

Westerhorn 22

Postcode

9761GH

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

40454060000

Rijschoolnummer

0034K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Avance Oost-Groningen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Avance Oost-Groningen
Rijschool Avance Oost-Groningen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo