Verkeersschool Marisa

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool Marisa.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Marisa ligt op 58%, 33 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool Marisa biedt ook beroepsopleiding(en): . (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Marisa? Je praktijkexamen doe je bij een van de 3 CBR afrijdlocaties: Groningen, Winschoten, Emmen. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool Marisa.

Deze rijschool vind je in Winschoten. Hierbij de adresgegevens van deze school: Otterlaan 85, 9675LT Winschoten. Voor telefonisch contact bel je met 06 45 12 74 43. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 744598480000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1192K2.

Wat is de locatie van Verkeersschool Marisa precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Winschoten.

Bekijk alle Rijscholen in Winschoten. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Pijlsnel en Rijschool Tawani.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Marisa

Slagingspercentage

58

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 45 12 74 43

Adres

Otterlaan 85

Postcode

9675LT

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Emmen

KvK-nummer

744598480000

Rijschoolnummer

1192K2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jacob

    Marisa is een hele geduldige rijschool houdster, ze heeft veel geduld en geeft lessen op maat. Mijn pleegzoon heeft een lichte beperking en hier weet ze goed op in te spelen en op een leuke manier hem alles aan te leren. Ze leeft mee met de leerlingen en is echt bekwaam in haar vak. Wij zijn heel blij met de inzet van Marissa. En we gunnen haar een mooie toekomst en dat er veel leerlingen bij haar zullen komen en deze ervaring zelf ook kunnen ervaren.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo