Autorijschool Trees De Vries Bellingwolde ⇒ Reviews & ervaringen

Autorijschool Trees De Vries

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Trees De Vries.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Trees De Vries ligt op 64%, 75 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met les bij Autorijschool Trees De Vries? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Winschoten. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Trees De Vries.

Deze rijschool is gevestigd in Bellingwolde. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Sportweg 65, 9695EC Bellingwolde. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0597) 53 24 44, of 06 54 93 39 14. Het KvK-nummer van de school is 540759710000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4138G8.

Wat is de locatie van Autorijschool Trees De Vries?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Bellingwolde.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Bellingwolde. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Wouter Ploeger en Rijschool Marcel.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Trees De Vries

Slagingspercentage

64

Aantal examens

75

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 54 93 39 14

Adres

Sportweg 65

Postcode

9695EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

540759710000

Rijschoolnummer

4138G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Trees De Vries”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Trees De Vries
Autorijschool Trees De Vries

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo