Rijschool Reniers

Alles op een rijtje over Rijschool Reniers.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Reniers ligt op 69%, 155 personen deden examen (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Reniers? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Berkel Enschot, Eindhoven. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Reniers.

Je vindt de rijschool in Reusel. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Lange Voren 45, 5541RS Reusel. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@rijschoolreniers.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (0497) 64 16 44, of 06 22 37 17 99. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschoolreniers.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 170263860000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8837X1.

Waar bezoek ik Rijschool Reniers (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Reusel.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Reusel. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: V.o.f. Autorijschool Ine van Gilst en Auto- en Motorrijschool RSB.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Reniers

Slagingspercentage

69

Aantal examens

155

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolreniers.nl

Telefoon

(0497) 64 16 44

Telefoon-nr

06 22 37 17 99

Website

rijschoolreniers.nl

Adres

Lange Voren 45

Postcode

5541RS

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Eindhoven

KvK-nummer

170263860000

Rijschoolnummer

8837X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Reniers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo