Rijschool Aalders

Alle informatie over Rijschool Aalders.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Aalders is 64%, 28 personen legden examen af (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je voor lessen bij Rijschool Aalders? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Berkel Enschot, Eindhoven.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Aalders.

De school heeft een vestiging in Vessem. Hierbij de adresgegevens van de school: Wilhelminalaan 22, 5512BK Vessem. Even bellen? Het telefoonnummer is (0497) 59 18 45. Het KvK-nummer van deze rijschool is 170624170000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9003W3.

Waar vind ik Rijschool Aalders precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in de regio Vessem.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Vessem. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Van De Sanden en Anwb-rijopleiding.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Aalders

Slagingspercentage

64

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0497) 59 18 45

Adres

Wilhelminalaan 22

Postcode

5512BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Eindhoven

KvK-nummer

170624170000

Rijschoolnummer

9003W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Aalders”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo