Rijschool Nour

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Nour.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nour is 50%, 4 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Nour? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Utrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Nour.

Deze rijschool heeft een locatie in Utrecht. De adresgegevens zijn als volgt: Turkse hazelaarstraat 19, 3545CD Utrecht. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschoolnour.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 0636352310. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 632667680000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1159H2.

Waar zit Rijschool Nour precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Utrecht.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijplezier Utrecht en Verkeersschool Rijluxe.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Nour

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolnour.nl

Telefoon-nr

0636352310

Adres

Turkse hazelaarstraat 19

Postcode

3545CD

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

632667680000

Rijschoolnummer

1159H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Nour”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo