Rijopleiding Coach

Alles wat je wilt weten over Rijopleiding Coach.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Coach ligt op 72%, 126 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijopleiding Coach? Dan heb je keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijopleiding Coach.

Deze rijschool is gevestigd in Purmerend. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Huifkarstraat 43, 1445NW Purmerend. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 18 76 09 33. Het KvK-nummer van deze school is: 342955230000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2960X8.

Wat is de locatie van Rijopleiding Coach (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Purmerend.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Purmerend. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Vondel en Autorijschool Only for Ladies.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijopleiding Coach

Slagingspercentage

72

Aantal examens

126

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 18 76 09 33

Adres

Huifkarstraat 43

Postcode

1445NW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

342955230000

Rijschoolnummer

2960X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Coach”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo