Rijschool Merci

Alle gegevens van Rijschool Merci.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Merci is 41%, 17 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Les volgen bij Rijschool Merci? Je rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Zaandam.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Merci.

Deze school heeft een vestiging in Zaandam. De adresgegevens zijn als volgt: Wachterstraat 102, 1504CV Zaandam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 20 54 11 21. Het KvK-nummer van de rijschool is 672164630000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5660H4.

Wat is de locatie van Rijschool Merci precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Zaandam.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zaandam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Derebel en Drive Inc.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Merci

Slagingspercentage

41

Aantal examens

17

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 20 54 11 21

Adres

Wachterstraat 102

Postcode

1504CV

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

672164630000

Rijschoolnummer

5660H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Merci”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo