Autorijschool Basis

Alles op een rijtje over Autorijschool Basis.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Basis is 38%, 8 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool Basis? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zaandam. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Contact & telefoon van Autorijschool Basis.

Deze rijschool vind je in Wormerveer. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Lindenlaan 29, 1521VH Wormerveer. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 413 214 19. Het KvK-nummer van deze school is: 343051690000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5034X8.

Waar vind ik Autorijschool Basis precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Wormerveer.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Wormerveer. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Anatolia en Rijlesschool.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Basis

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Telefoon-nr

06 413 214 19

Adres

Lindenlaan 29

Postcode

1521VH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

343051690000

Rijschoolnummer

5034X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Basis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo