Autorijschoollimmie

Alle details over Autorijschoollimmie.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschoollimmie ligt op 63%, 106 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschoollimmie? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Heerenveen. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschoollimmie.

De school is gevestigd in Gorredijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Stationsweg 40, 8401DR Gorredijk. De school is telefonisch bereikbaar op 06 51 99 97 98. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 585843580000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8037Z7.

In welke plaats vind ik Autorijschoollimmie (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Gorredijk.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Gorredijk. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Gaandeweg en Autorijschool Graansma.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschoollimmie

Slagingspercentage

63

Aantal examens

106

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 99 97 98

Adres

Stationsweg 40

Postcode

8401DR

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

585843580000

Rijschoolnummer

8037Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschoollimmie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo