Rijschool Matse

Alle details over Rijschool Matse.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Matse is 62%, 21 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto, bromfiets. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Matse? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Utrecht.

Gratis proefles & auto theorie

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Matse.

Deze rijschool heeft een locatie in De Bilt. De adresgegevens: Henri Dunantplein 54, 3731CM De Bilt. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 131 09 06 9. De rijschool beschikt over een eigen website: rijschoolmatse.nl. Het KvK-nummer van deze school is 500169620000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5567A1.

Waar bezoek je Rijschool Matse precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in De Bilt.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in De Bilt. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Schonenburg en Autorijschool Nowee.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Matse

Slagingspercentage

62

Aantal examens

21

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 131 09 06 9

Website

rijschoolmatse.nl

Adres

Henri Dunantplein 54

Postcode

3731CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

500169620000

Rijschoolnummer

5567A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Matse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo