Autorijschool M. Huijding

Alle details over Autorijschool M. Huijding.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool M. Huijding ligt op 48%, 66 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij Autorijschool M. Huijding? Dan heb je de keus uit 1 examenlocatie van CBR: Utrecht. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool M. Huijding.

De school is gevestigd in De Bilt. De adresgegevens zijn als volgt: Alfred Nobellaan 49, 3731DB De Bilt. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 21 55 49 90. Het KvK-nummer van deze school is 301323400000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6159X2.

Waar bezoek ik Autorijschool M. Huijding precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio De Bilt.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in De Bilt. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Saman Yolu en Autorijschool Kijktechniek.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool M. Huijding

Slagingspercentage

48

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 55 49 90

Adres

Alfred Nobellaan 49

Postcode

3731DB

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301323400000

Rijschoolnummer

6159X2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pascale Nelemaat

    Zowel Marja als haar dochter zijn erg lief, betrokken, deskundig en geduldig. Zeker een aanrader om je rijbewijs bij deze rijschool te halen! Mijn dochter heeft haar rijexamen in 1x gehaald.

Autorijschool M. Huijding
Autorijschool M. Huijding

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo