Autorijschool M. Huijding

Alle gegevens over Autorijschool M. Huijding.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool M. Huijding ligt op 52%, 84 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Autorijschool M. Huijding? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool M. Huijding.

De school is gevestigd in De Bilt. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Alfred Nobellaan 49, 3731DB De Bilt. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 21 55 49 90. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 301323400000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6159X2.

Waar vind je Autorijschool M. Huijding precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio De Bilt.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in De Bilt. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersinstituut A. Boonen en Autorijschool Aysem.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool M. Huijding

Slagingspercentage

52

Aantal examens

84

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 55 49 90

Adres

Alfred Nobellaan 49

Postcode

3731DB

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301323400000

Rijschoolnummer

6159X2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pascale Nelemaat

    Zowel Marja als haar dochter zijn erg lief, betrokken, deskundig en geduldig. Zeker een aanrader om je rijbewijs bij deze rijschool te halen! Mijn dochter heeft haar rijexamen in 1x gehaald.

Autorijschool M. Huijding
Autorijschool M. Huijding

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo