Autorijschool M. Huijding

Alle gegevens over Autorijschool M. Huijding.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool M. Huijding ligt op 58%, 45 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Lessen volgen bij Autorijschool M. Huijding? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool M. Huijding.

De rijschool heeft een locatie in De Bilt. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Alfred Nobellaan 49, 3731DB De Bilt. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 21 55 49 90. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 301323400000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6159X2.

Waar bezoek je Autorijschool M. Huijding (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van De Bilt.

Klik hier voor meer Rijscholen in De Bilt. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Rij-Mo en Autorijschool Nowee.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool M. Huijding

Slagingspercentage

58

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 55 49 90

Adres

Alfred Nobellaan 49

Postcode

3731DB

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301323400000

Rijschoolnummer

6159X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool M. Huijding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool M. Huijding
Autorijschool M. Huijding

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo