Rijschool Krommenhoek

Alle details over Rijschool Krommenhoek.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Krommenhoek ligt op 79%, 14 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijschool Krommenhoek? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Krommenhoek.

De school is te vinden in Schiedam. Hierbij de adresgegevens van deze school: Hermanus M H Coenradistr 36, 3123CM Schiedam. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 41 28 29 29. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 653573960000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9178N6.

Waar vind je Rijschool Krommenhoek (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in Schiedam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Schiedam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Kais44 T.H.O.D.N. LesGo en Autorijschool Abdellatif.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Krommenhoek

Slagingspercentage

79

Aantal examens

14

Telefoon-nr

06 41 28 29 29

Adres

Hermanus M H Coenradistr 36

Postcode

3123CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

653573960000

Rijschoolnummer

9178N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Krommenhoek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo