Rijschool Goosen

Alles wat je wilt weten over Rijschool Goosen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Goosen is 59%, 104 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je voor rijles bij Rijschool Goosen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Emmeloord. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijlessen & auto theorie oefenen

Voordelig je autorijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Goosen.

De school is gevestigd in Urk. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Kooizand 10, 8321ZG Urk. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (0527) 68 82 36, of 06 53 17 29 40. Ze hebben een eigen website: rijschoolgoosen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 390507660000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1429H3.

Waar vind je Rijschool Goosen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Urk.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Urk. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Kooijenwallet-Lelystad en Rijschool Timeta.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Goosen

Slagingspercentage

59

Aantal examens

104

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0527) 68 82 36

Telefoon-nr

06 53 17 29 40

Website

rijschoolgoosen.nl

Adres

Kooizand 10

Postcode

8321ZG

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

390507660000

Rijschoolnummer

1429H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Goosen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo