Rijschool Jan D

Alle informatie over Rijschool Jan D.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jan D ligt op 44%, 39 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Praktijkles volgen bij Rijschool Jan D? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Goes.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Jan D.

De school is gevestigd in Goes. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Hoogewei 89, 4464AP Goes. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0113) 23 24 29. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: lesvanjan.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 697072000000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0065F8.

Waar bezoek je Rijschool Jan D?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Goes.

Bekijk hier alle Rijscholen in Goes. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Drive 2 B en Autorijschool John Breet.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Jan D

Slagingspercentage

44

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0113) 23 24 29

Website

lesvanjan.nl

Adres

Hoogewei 89

Postcode

4464AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

697072000000

Rijschoolnummer

0065F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jan D”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo