Rijschool Jan D

Lees meer over Rijschool Jan D.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jan D is 48%, 27 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Jan D? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Goes. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Jan D.

Deze school heeft een vestiging in Goes. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Hoogewei 89, 4464AP Goes. Stuur ze meteen een bericht: jan@lesvanjan.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0113) 23 24 29. Ze hebben een eigen site: lesvanjan.nl. Het KvK-nummer van de school is: 697072000000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0065F8.

Wat is de locatie van Rijschool Jan D precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Goes.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Goes. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijless en Movere Rij-opleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Jan D

Slagingspercentage

48

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

jan@lesvanjan.nl

Telefoon

(0113) 23 24 29

Website

lesvanjan.nl

Adres

Hoogewei 89

Postcode

4464AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

697072000000

Rijschoolnummer

0065F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jan D”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo