Rijschool Jan D

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Jan D.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jan D ligt op 64%, 11 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Jan D? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Goes. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Jan D.

De school is gevestigd in Goes. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Hoogewei 89, 4464AP Goes. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: jan@lesvanjan.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0113) 23 24 29. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: lesvanjan.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 697072000000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0065F8.

Waar bezoek ik Rijschool Jan D (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Goes.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Goes. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Ayman Rijschool en Visch Rijopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Jan D

Slagingspercentage

64

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

jan@lesvanjan.nl

Telefoon

(0113) 23 24 29

Website

lesvanjan.nl

Adres

Hoogewei 89

Postcode

4464AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

697072000000

Rijschoolnummer

0065F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jan D”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo