Rijschool De Haan

Alle informatie over Rijschool De Haan.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Haan is 82%, 11 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool De Haan? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Goes. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool De Haan.

De school heet een locatie in ‘S-Gravenpolder. Hierbij de adresgegevens van de school: Prunusstraat 49, 4431DC ‘S-Gravenpolder. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 18 11 26 36. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijschooldehaan.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 220610000000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3954Z8.

Waar vind ik Rijschool De Haan (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de regio ‘S-Gravenpolder.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in ‘S-Gravenpolder. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Expert Verkeersopleidingen en Autorijschool Het Oosterveld.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool De Haan

Slagingspercentage

82

Aantal examens

11

Telefoon-nr

06 18 11 26 36

Website

rijschooldehaan.nl

Adres

Prunusstraat 49

Postcode

4431DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220610000000

Rijschoolnummer

3954Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Haan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo