Rijschool De Haan

Lees alles over Rijschool De Haan.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Haan is 78%, 18 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Ga je voor les bij Rijschool De Haan? Je kunt kiezen uit 1 examenlocatie van het CBR: Goes.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool De Haan.

Deze school is gevestigd in ‘S-Gravenpolder. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Prunusstraat 49, 4431DC ‘S-Gravenpolder. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 18 11 26 36. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschooldehaan.nl. Het KvK-nummer van de school is: 220610000000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3954Z8.

Waar vind je Rijschool De Haan precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio ‘S-Gravenpolder.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenpolder. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool De Afrit en Image mobility.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool De Haan

Slagingspercentage

78

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 18 11 26 36

Website

rijschooldehaan.nl

Adres

Prunusstraat 49

Postcode

4431DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220610000000

Rijschoolnummer

3954Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Haan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo