Autorijschool Jazz

Lees alles over Autorijschool Jazz.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jazz is 80%, 15 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Jazz? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Zoetermeer. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Jazz.

De school is gevestigd in Berkel En Rodenrijs. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Bonfut 17, 2651BX Berkel En Rodenrijs. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 40 39 48 38. Het KvK-nummer van de rijschool is 272596960000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8217N5.

Waar zit Autorijschool Jazz (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Berkel En Rodenrijs.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Berkel En Rodenrijs. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Netcha en Autorijschool Hans P Klaasse t.h.o.d.n. NXXT.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Jazz

Slagingspercentage

80

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 39 48 38

Adres

Bonfut 17

Postcode

2651BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

272596960000

Rijschoolnummer

8217N5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jazz”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo