Autorijschool Loet

Ontdek alles over Autorijschool Loet.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Loet ligt op 55%, 47 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met les bij Autorijschool Loet? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties: Nijmegen.

Welke keurmerk(en) heeft de rijschool?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Loet.

De school heet een locatie in Wanroij. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Hoevensestraat 20, 5446AK Wanroij. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 0485 455585, of 06 51 92 59 92. Voor meer info check je de website van de rijschool: autorijschoolloet.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 609050930000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 7171N0.

In welke plaats vind je Autorijschool Loet precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Wanroij.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Wanroij. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool V.O.F. H. v/d Broek en Rijschool Lesbijmij.nl.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Loet

Slagingspercentage

55

Aantal examens

47

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0485 455585

Telefoon-nr

06 51 92 59 92

Website

autorijschoolloet.nl

Adres

Hoevensestraat 20

Postcode

5446AK

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

609050930000

Rijschoolnummer

7171N0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Loet”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo