Rijschool Ingmar

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Ingmar.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ingmar is 70%, 56 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Ingmar? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Alkmaar. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Ingmar.

De rijschool heeft een locatie in Uitgeest. Op zoek naar de adresgegevens? Aan de Kromme Sloot 11, 1911LT Uitgeest. De school is telefonisch bereikbaar via 06-54968579. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 343011120000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3023F0.

Waar vind je Rijschool Ingmar (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Uitgeest.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Uitgeest. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Van Voorst en Autorijschool Aktief.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Ingmar

Slagingspercentage

70

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-54968579

Adres

Aan de Kromme Sloot 11

Postcode

1911LT

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

343011120000

Rijschoolnummer

3023F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ingmar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo