Autorijschool Kick

Lees meer over Autorijschool Kick.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kick ligt op 67%, 27 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les je bij Autorijschool Kick? Je hebt de keus uit 1 CBR-locaties: Alkmaar.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Kick.

De school is gevestigd in Uitgeest. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Kemphaanstraat 60, 1911XC Uitgeest. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 54 24 35 36. De rijschool beschikt over een eigen site: autorijschoolkick.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 343011670000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4954N8.

In welke plaats zit Autorijschool Kick (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in regio Uitgeest.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Uitgeest. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Lunique en Autorijschool Basis.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Kick

Slagingspercentage

67

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 54 24 35 36

Website

autorijschoolkick.nl

Adres

Kemphaanstraat 60

Postcode

1911XC

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

343011670000

Rijschoolnummer

4954N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kick”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo