Rijschool Houtekamer

Alle details over Rijschool Houtekamer.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Houtekamer ligt op 67%, 43 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Houtekamer? Dan heb je de keuze uit 2 CBR locaties: Goes, Bergen Op Zoom. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Houtekamer.

Deze rijschool is gevestigd in Oostdijk. Hierbij de adresgegevens van deze school: Lavendeldijk 14, 4415AK Oostdijk. Het telefoonnummer van de rijschool is 06-23657960. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 873890530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 9856K5.

Waar vind je Rijschool Houtekamer precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Oostdijk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Oostdijk. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Anco en Autorijschool De Nieuweweg.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Houtekamer

Slagingspercentage

67

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-23657960

Adres

Lavendeldijk 14

Postcode

4415AK

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

873890530000

Rijschoolnummer

9856K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Houtekamer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo