Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO

Alle gegevens over Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO is 100%, 1 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocatie: Terneuzen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO.

De rijschool heeft een locatie in Hulst. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Steensedijk 65, 4561GL Hulst. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 46 32 61 78. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 854811570000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3376Z2.

Waar zit Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Hulst.

Klik hier voor alle Rijscholen in Hulst. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Van Ravenzwaaij en Rijschool Wheels.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 32 61 78

Adres

Steensedijk 65

Postcode

4561GL

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

854811570000

Rijschoolnummer

3376Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO
Danny Pilaet t.h.d.n. LesGO

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo