Rijschool Hakim

(10 klantbeoordelingen)

Lees alles over Rijschool Hakim.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hakim ligt op 69%, 13 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je voor les bij Rijschool Hakim? Dan heb je keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Eemnes.

Auto theorieboek, online oefenen & gratis proefles

Bespaar geld met de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Hakim.

Je vindt de rijschool in Naarden. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Kuyperlaan 47, 1412EV Naarden. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 15 12 67 11. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 735912380000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2967F6.

Wat is de locatie van Rijschool Hakim (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Naarden.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Naarden. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rechtsaf en Rapido.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Hakim

Slagingspercentage

69

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 15 12 67 11

Adres

Kuyperlaan 47

Postcode

1412EV

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

735912380000

Rijschoolnummer

2967F6

10 reviews for Rijschool Hakim

5.0
10
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Abdelilah

  Beste rijschool ooit! Ik heb altijd super fijne lessen bij Hakim gehad. Hakim is duidelijk, eerlijk en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het rijden. Hij laat je heel erg op je gemak voelen achter het stuur! Zeker een aanrader voor iedereen!

 2. naj

  Een top rij-instructeur. Duidelijk, eerlijk en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het rijden. Rijbewijs in 1x gehaald dankzij hakim.

 3. Chaima

  Top rijschool! Hele fijne en leerzame lessen gehad van Hakim. Hij laat je heel erg op je gemak voelen achter het stuur! Zeker een aanrader!

 4. Youssra

  Top rijschool! Hakim is geduldig en neemt de tijd om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Hij laat je zelfverzekerd voelen achter het stuur. Zeker aan te raden!

 5. Samantha

  Ik heb in 2017 gezellige en leerzame lessen gehad van Hakim. Hakim heeft een geduldige en optimistische houding, wat fijn is voor mensen die het spannend vinden om te gaan lessen.

 6. Amber

  Super gezellige maar vooral leerzame rijlessen gehad van Hakim! Altijd in voor een gezellig praatje maar weet ook in te grijpen wanneer je je weer moet focussen. Buiten de rijlessen ook erg veel gehad aan de persoonlijke hulp bij het leren van mijn theorie.
  Al met al een top rijschool en zeker aan te raden!

 7. Firdaouss

  Beste rijschool ooit! Super gezellige en leerzame lessen! Dingen die hij mee gaf in de lessen zijn nog steeds blijven hangen. Al met al een top rijschool! Zeker aan te raden!

 8. Latifa

  Een top rijschool en geduldige rij-instructeur! Ik ben super tevreden over deze rijschool!

 9. Steve

  Top rijschool. Heb onlangs mijn rijbewijs de 1e keer gehaald dankzij de leerzame lessen van de instructeur die heel geduldig is alles goed kan uitleggen.

 10. Bing van der Ree

  Ik heb altijd super fijne lessen bij Hakim gehad! Hij weet goed hoe hij met z’n leerlingen moet om gaan en speelt daarop in! Ik had soms meer tijd nodig en hij wist daar goed mee om te gaan! Altijd plezier gehad tijdens m’n lessen en soms ook wat strenger, maar wel altijd op de momenten als dat nodig was. Omdat ik soms een beetje zat te dromen. Ook hielp hij mij met theorie onderdelen waar ik op vast liep! Nu ik mijn rijbewijs heb, heb ik nog steeds dat ik z’n stem weleens hoor! o.a Binnenspiegel buitenspiegel! En dat is heel fijn!
  Ik raad hem aan al mijn vrienden aan! Gegarandeerd leerzame en veilige kilometers!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo