Rijschool Hakim

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Hakim.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hakim ligt op 82%, 11 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Hakim? Afrijden doe je uiteindelijk bij 1 CBR examenlocatie: Eemnes.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Hakim.

De rijschool is te vinden in Naarden. Op zoek naar adresgegevens? Kuyperlaan 47, 1412EV Naarden. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 15 12 67 11. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 735912380000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2967F6.

In welke plaats zit Rijschool Hakim precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Naarden.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Naarden. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? North Star Rijschool en Kerkuk.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Hakim

Slagingspercentage

82

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 12 67 11

Adres

Kuyperlaan 47

Postcode

1412EV

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

735912380000

Rijschoolnummer

2967F6

Reviews

0.0
14
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Julia Baas

  Ik raad Hakim zeker aan! Hij laat je op je gemak voelen achter het stuur, legt het goed uit en geeft fijne feedback. Als iets misgaat maakt hij vaak een tekeningetje van de situatie, waardoor je het veel beter snapt. Daarna zoekt hij vaak nog een keer dezelfde situatie op, waardoor je je goed kan verbeteren. Hij zorgt dat je al je foutjes eruit haalt, waardoor ik in één keer geslaagd ben!

 2. Ismael

  Aanrader en je gaat 100 procent slagen !!

 3. Lile

  Als je op zoek bent naar een rijschool met veel ervaring, dan ben je aan het juiste adres hier. Rij-instructeur Hakim is erg geduldig, goed in uitleggen en laat je motiveren om door te zetten. Daarnaast kijkt hij kritisch naar je rijgedrag. Dit vind ik erg belangrijk, omdat je leert van al je fouten en je hierdoor goed bent voorbereid op je examen. Dankzij deze technieken heb ik mijn rijbewijs in 1x weten te bemachtigen.

 4. Assia

  Top rijschool! Hakim is geduldig en neemt de tijd om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Hij laat je zelfverzekerd voelen achter het stuur. Zeker aan te aanrader voor iedereen

 5. Abdelilah

  Beste rijschool ooit! Ik heb altijd super fijne lessen bij Hakim gehad. Hakim is duidelijk, eerlijk en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het rijden. Hij laat je heel erg op je gemak voelen achter het stuur! Zeker een aanrader voor iedereen!

 6. naj

  Een top rij-instructeur. Duidelijk, eerlijk en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het rijden. Rijbewijs in 1x gehaald dankzij hakim.

 7. Chaima

  Top rijschool! Hele fijne en leerzame lessen gehad van Hakim. Hij laat je heel erg op je gemak voelen achter het stuur! Zeker een aanrader!

 8. Youssra

  Top rijschool! Hakim is geduldig en neemt de tijd om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Hij laat je zelfverzekerd voelen achter het stuur. Zeker aan te raden!

 9. Samantha

  Ik heb in 2017 gezellige en leerzame lessen gehad van Hakim. Hakim heeft een geduldige en optimistische houding, wat fijn is voor mensen die het spannend vinden om te gaan lessen.

 10. Amber

  Super gezellige maar vooral leerzame rijlessen gehad van Hakim! Altijd in voor een gezellig praatje maar weet ook in te grijpen wanneer je je weer moet focussen. Buiten de rijlessen ook erg veel gehad aan de persoonlijke hulp bij het leren van mijn theorie.
  Al met al een top rijschool en zeker aan te raden!

 11. Firdaouss

  Beste rijschool ooit! Super gezellige en leerzame lessen! Dingen die hij mee gaf in de lessen zijn nog steeds blijven hangen. Al met al een top rijschool! Zeker aan te raden!

 12. Latifa

  Een top rijschool en geduldige rij-instructeur! Ik ben super tevreden over deze rijschool!

 13. Steve

  Top rijschool. Heb onlangs mijn rijbewijs de 1e keer gehaald dankzij de leerzame lessen van de instructeur die heel geduldig is alles goed kan uitleggen.

 14. Bing van der Ree

  Ik heb altijd super fijne lessen bij Hakim gehad! Hij weet goed hoe hij met z’n leerlingen moet om gaan en speelt daarop in! Ik had soms meer tijd nodig en hij wist daar goed mee om te gaan! Altijd plezier gehad tijdens m’n lessen en soms ook wat strenger, maar wel altijd op de momenten als dat nodig was. Omdat ik soms een beetje zat te dromen. Ook hielp hij mij met theorie onderdelen waar ik op vast liep! Nu ik mijn rijbewijs heb, heb ik nog steeds dat ik z’n stem weleens hoor! o.a Binnenspiegel buitenspiegel! En dat is heel fijn!
  Ik raad hem aan al mijn vrienden aan! Gegarandeerd leerzame en veilige kilometers!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo