Rijschool Hakim

Lees meer over Rijschool Hakim.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hakim is 50%, 28 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Hakim? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Eemnes. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Hakim.

Deze rijschool heeft een locatie in Naarden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Kuyperlaan 47, 1412EV Naarden. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 15 12 67 11. Het KvK-nummer van de school is: 735912380000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2967F6.

In welke plaats vind ik Rijschool Hakim precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Naarden.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Naarden. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Alblas Verkeersschool en Verkeersschool De Afrit.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Hakim

Slagingspercentage

50

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 12 67 11

Adres

Kuyperlaan 47

Postcode

1412EV

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

735912380000

Rijschoolnummer

2967F6

Reviews

0.0
20
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Yasmina

  Na een leuke periode lessen ben ik vandaag in één keer geslaagd! Hakim heeft enorm veel geduld en leert je wat nodig is. Daarnaast laat hij je geen onnodige lessen erbij nemen. Echt een aanrader en een dikke 10!

 2. Selina Sarapci

  Na een hele leuke periode lessen ben ik vandaag in één keer geslaagd.
  Hakim heeft me veel geduld goed voorbereid op het examen, ben hem heel erg dankbaar echt een aanrader!!!!

 3. Mariam

  Hakim is een goede instructeur, met heel veel geduld en goede uitleg. Hij heeft mij geholpen met het overwinnen van mijn onzekerheid en gaf mij genoeg moed om door te zetten.
  Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk ben ik geslaagd. Ik kan iedereen Rijschool Hakim aanraden. Ik ben Hakim dankbaar voor zijn steun, geduld en vertrouwen die hij mij heeft gegeven.

 4. Alex

  Deze rijschool is echt een aanrader! Ik kwam januari bij Hakim lessen en wist niet echt met rijden. De lessen van Hakim waren leerzaam en leuk, daarnaast elke situatie waar je tegen liep bespreekt hij met je. Het fijnste is wat je wil oefenen en moeite mee hebt wordt direct tijd gemaakt in de lessen. Keurige instructies gekregen ten tijde van de opleiding. Het belangrijkste hij bespreekt alle belangrijke punten aan de eind van de les met je door. Hakim kan echt goed inschatten hoeveel lessen ik nodig had tot mijn examen. Toffe rijschool!!

 5. Abdel

  Wat een top rijschool! Ik raad Hakim zeker aan als je graag je rijbewijs wilt halen. De lessen van Hakim waren leuk en zeer leerzaam, je voelt je goed op je gemak achter het stuur. Je kan altijd achter het stuur vragen stellen over de situaties voor je om hulp te krijgen. Verder ben ik het examen zonder zenuwen in gegaan aangezien ik door Hakim goed klaargestoomd was, met gevolg dat ik tijdens het examen geen nieuwe situaties tegen kwam.

 6. Roxan

  Deze rijschool is echt een aanrader! Hakim geeft duidelijke instructies en vertelt je gelijk als je iets beter op een andere manier kan doen. Door deze aanpak kan je jezelf gelijk verbeteren en weet je precies wat je sterkere en zwakkere punten zijn tijdens het autorijden.
  Als je aangeeft dat je bepaalde dingen graag wil oefenen is daar ook ruimte voor en verwerkt hij dit in zijn lesplan. Er wordt een goede indeling van de lessen gemaakt zodat je alle examenonderdelen goed oefent. Aan het eind van de les bespreekt hij met je hoe je de les vond gaan en neemt hij de belangrijkste punten met je door.
  Hakim is geduldig en maakt ook een goede inschatting van het aantal lessen die je nodig hebt zodat je goed voorbereid het examen ingaat. Deze rijschool is ook heel geschikt voor leerlingen met faalangst. Hakim straalt rust uit en verzekert je keer op keer dat je het kan. Ik ben vorige week geslaagd en kijk heel tevreden op de lessen terug!

 7. Julia Baas

  Ik raad Hakim zeker aan! Hij laat je op je gemak voelen achter het stuur, legt het goed uit en geeft fijne feedback. Als iets misgaat maakt hij vaak een tekeningetje van de situatie, waardoor je het veel beter snapt. Daarna zoekt hij vaak nog een keer dezelfde situatie op, waardoor je je goed kan verbeteren. Hij zorgt dat je al je foutjes eruit haalt, waardoor ik in één keer geslaagd ben!

 8. Ismael

  Aanrader en je gaat 100 procent slagen !!

 9. Lile

  Als je op zoek bent naar een rijschool met veel ervaring, dan ben je aan het juiste adres hier. Rij-instructeur Hakim is erg geduldig, goed in uitleggen en laat je motiveren om door te zetten. Daarnaast kijkt hij kritisch naar je rijgedrag. Dit vind ik erg belangrijk, omdat je leert van al je fouten en je hierdoor goed bent voorbereid op je examen. Dankzij deze technieken heb ik mijn rijbewijs in 1x weten te bemachtigen.

 10. Assia

  Top rijschool! Hakim is geduldig en neemt de tijd om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Hij laat je zelfverzekerd voelen achter het stuur. Zeker aan te aanrader voor iedereen

 11. Abdelilah

  Beste rijschool ooit! Ik heb altijd super fijne lessen bij Hakim gehad. Hakim is duidelijk, eerlijk en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het rijden. Hij laat je heel erg op je gemak voelen achter het stuur! Zeker een aanrader voor iedereen!

 12. naj

  Een top rij-instructeur. Duidelijk, eerlijk en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het rijden. Rijbewijs in 1x gehaald dankzij hakim.

 13. Chaima

  Top rijschool! Hele fijne en leerzame lessen gehad van Hakim. Hij laat je heel erg op je gemak voelen achter het stuur! Zeker een aanrader!

 14. Youssra

  Top rijschool! Hakim is geduldig en neemt de tijd om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Hij laat je zelfverzekerd voelen achter het stuur. Zeker aan te raden!

 15. Samantha

  Ik heb in 2017 gezellige en leerzame lessen gehad van Hakim. Hakim heeft een geduldige en optimistische houding, wat fijn is voor mensen die het spannend vinden om te gaan lessen.

 16. Amber

  Super gezellige maar vooral leerzame rijlessen gehad van Hakim! Altijd in voor een gezellig praatje maar weet ook in te grijpen wanneer je je weer moet focussen. Buiten de rijlessen ook erg veel gehad aan de persoonlijke hulp bij het leren van mijn theorie.
  Al met al een top rijschool en zeker aan te raden!

 17. Firdaouss

  Beste rijschool ooit! Super gezellige en leerzame lessen! Dingen die hij mee gaf in de lessen zijn nog steeds blijven hangen. Al met al een top rijschool! Zeker aan te raden!

 18. Latifa

  Een top rijschool en geduldige rij-instructeur! Ik ben super tevreden over deze rijschool!

 19. Steve

  Top rijschool. Heb onlangs mijn rijbewijs de 1e keer gehaald dankzij de leerzame lessen van de instructeur die heel geduldig is alles goed kan uitleggen.

 20. Bing van der Ree

  Ik heb altijd super fijne lessen bij Hakim gehad! Hij weet goed hoe hij met z’n leerlingen moet om gaan en speelt daarop in! Ik had soms meer tijd nodig en hij wist daar goed mee om te gaan! Altijd plezier gehad tijdens m’n lessen en soms ook wat strenger, maar wel altijd op de momenten als dat nodig was. Omdat ik soms een beetje zat te dromen. Ook hielp hij mij met theorie onderdelen waar ik op vast liep! Nu ik mijn rijbewijs heb, heb ik nog steeds dat ik z’n stem weleens hoor! o.a Binnenspiegel buitenspiegel! En dat is heel fijn!
  Ik raad hem aan al mijn vrienden aan! Gegarandeerd leerzame en veilige kilometers!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo