Rijschool Hakim

Alle gegevens over Rijschool Hakim.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hakim ligt op 61%, 18 personen deden examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Hakim? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-locaties: Eemnes.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Hakim.

De school is gevestigd in Naarden. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kuyperlaan 47, 1412EV Naarden. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 15 12 67 11. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 735912380000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2967F6.

Waar vind je Rijschool Hakim precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in Naarden.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Naarden. Check ook deze rijscholen: 123 rijopleidingen B.V. en Alblas Verkeersschool.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Hakim

Slagingspercentage

61

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 12 67 11

Adres

Kuyperlaan 47

Postcode

1412EV

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

735912380000

Rijschoolnummer

2967F6

Reviews

0.0
15
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Roxan

  Deze rijschool is echt een aanrader! Hakim geeft duidelijke instructies en vertelt je gelijk als je iets beter op een andere manier kan doen. Door deze aanpak kan je jezelf gelijk verbeteren en weet je precies wat je sterkere en zwakkere punten zijn tijdens het autorijden.
  Als je aangeeft dat je bepaalde dingen graag wil oefenen is daar ook ruimte voor en verwerkt hij dit in zijn lesplan. Er wordt een goede indeling van de lessen gemaakt zodat je alle examenonderdelen goed oefent. Aan het eind van de les bespreekt hij met je hoe je de les vond gaan en neemt hij de belangrijkste punten met je door.
  Hakim is geduldig en maakt ook een goede inschatting van het aantal lessen die je nodig hebt zodat je goed voorbereid het examen ingaat. Deze rijschool is ook heel geschikt voor leerlingen met faalangst. Hakim straalt rust uit en verzekert je keer op keer dat je het kan. Ik ben vorige week geslaagd en kijk heel tevreden op de lessen terug!

 2. Julia Baas

  Ik raad Hakim zeker aan! Hij laat je op je gemak voelen achter het stuur, legt het goed uit en geeft fijne feedback. Als iets misgaat maakt hij vaak een tekeningetje van de situatie, waardoor je het veel beter snapt. Daarna zoekt hij vaak nog een keer dezelfde situatie op, waardoor je je goed kan verbeteren. Hij zorgt dat je al je foutjes eruit haalt, waardoor ik in één keer geslaagd ben!

 3. Ismael

  Aanrader en je gaat 100 procent slagen !!

 4. Lile

  Als je op zoek bent naar een rijschool met veel ervaring, dan ben je aan het juiste adres hier. Rij-instructeur Hakim is erg geduldig, goed in uitleggen en laat je motiveren om door te zetten. Daarnaast kijkt hij kritisch naar je rijgedrag. Dit vind ik erg belangrijk, omdat je leert van al je fouten en je hierdoor goed bent voorbereid op je examen. Dankzij deze technieken heb ik mijn rijbewijs in 1x weten te bemachtigen.

 5. Assia

  Top rijschool! Hakim is geduldig en neemt de tijd om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Hij laat je zelfverzekerd voelen achter het stuur. Zeker aan te aanrader voor iedereen

 6. Abdelilah

  Beste rijschool ooit! Ik heb altijd super fijne lessen bij Hakim gehad. Hakim is duidelijk, eerlijk en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het rijden. Hij laat je heel erg op je gemak voelen achter het stuur! Zeker een aanrader voor iedereen!

 7. naj

  Een top rij-instructeur. Duidelijk, eerlijk en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het rijden. Rijbewijs in 1x gehaald dankzij hakim.

 8. Chaima

  Top rijschool! Hele fijne en leerzame lessen gehad van Hakim. Hij laat je heel erg op je gemak voelen achter het stuur! Zeker een aanrader!

 9. Youssra

  Top rijschool! Hakim is geduldig en neemt de tijd om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Hij laat je zelfverzekerd voelen achter het stuur. Zeker aan te raden!

 10. Samantha

  Ik heb in 2017 gezellige en leerzame lessen gehad van Hakim. Hakim heeft een geduldige en optimistische houding, wat fijn is voor mensen die het spannend vinden om te gaan lessen.

 11. Amber

  Super gezellige maar vooral leerzame rijlessen gehad van Hakim! Altijd in voor een gezellig praatje maar weet ook in te grijpen wanneer je je weer moet focussen. Buiten de rijlessen ook erg veel gehad aan de persoonlijke hulp bij het leren van mijn theorie.
  Al met al een top rijschool en zeker aan te raden!

 12. Firdaouss

  Beste rijschool ooit! Super gezellige en leerzame lessen! Dingen die hij mee gaf in de lessen zijn nog steeds blijven hangen. Al met al een top rijschool! Zeker aan te raden!

 13. Latifa

  Een top rijschool en geduldige rij-instructeur! Ik ben super tevreden over deze rijschool!

 14. Steve

  Top rijschool. Heb onlangs mijn rijbewijs de 1e keer gehaald dankzij de leerzame lessen van de instructeur die heel geduldig is alles goed kan uitleggen.

 15. Bing van der Ree

  Ik heb altijd super fijne lessen bij Hakim gehad! Hij weet goed hoe hij met z’n leerlingen moet om gaan en speelt daarop in! Ik had soms meer tijd nodig en hij wist daar goed mee om te gaan! Altijd plezier gehad tijdens m’n lessen en soms ook wat strenger, maar wel altijd op de momenten als dat nodig was. Omdat ik soms een beetje zat te dromen. Ook hielp hij mij met theorie onderdelen waar ik op vast liep! Nu ik mijn rijbewijs heb, heb ik nog steeds dat ik z’n stem weleens hoor! o.a Binnenspiegel buitenspiegel! En dat is heel fijn!
  Ik raad hem aan al mijn vrienden aan! Gegarandeerd leerzame en veilige kilometers!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo