Autorijschool KROON

Alle gegevens van Autorijschool KROON.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool KROON ligt op 31%, 262 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor rijles bij Autorijschool KROON? Je examen doe je bij een van de 4 CBR-locaties: Emmeloord, Amsterdam, Eemnes, Harderwijk. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool KROON.

De school is gevestigd in Almere. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Professor Lupardistraat 15, 1336HC Almere. Per e-mail bereik je ze op info@autorijschoolkroon.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-55136833, of 06-55136833. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschoolkroon.nl. Het KvK-nummer van de school is: 321365220000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6910R8.

In welke plaats vind je Autorijschool KROON (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Almere.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rick Sterk t.h.o.d.n. NXXT en RVL-Almere.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool KROON

Slagingspercentage

31

Aantal examens

262

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolkroon.nl

Telefoon

06-55136833

Telefoon-nr

06-55136833

Website

autorijschoolkroon.nl

Adres

Professor Lupardistraat 15

Postcode

1336HC

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Amsterdam, Eemnes, Harderwijk

KvK-nummer

321365220000

Rijschoolnummer

6910R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool KROON”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo