Inner-Aktie

Op deze pagina lees je alles over Inner-Aktie.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Inner-Aktie is 51%, 57 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs TVPC). Kies je voor lessen bij Inner-Aktie? Het afrijden is dan bij een van de 6 CBR-afrijdlocaties: Heerenveen, Emmen, Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Leusden. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek voor de auto, motor of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Inner-Aktie.

Deze rijschool vind je in Bussum. Hierbij de adresgegevens van deze school: De Nieuwe Vaart 42A, 1401GS Bussum. De rijschool bellen? 06 40 64 49 85. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 698932410000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2082U5.

Waar zit Inner-Aktie?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in regio Bussum.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Bussum. Check ook deze rijscholen: RIJSCHOOL STOPPROEF en aandacht voor opleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Inner-Aktie

Slagingspercentage

51

Aantal examens

57

Telefoon-nr

06 40 64 49 85

Adres

De Nieuwe Vaart 42A

Postcode

1401GS

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen, Emmen, Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

698932410000

Rijschoolnummer

2082U5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Inner-Aktie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo