VBOC B.V.

Lees meer over VBOC B.V..

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van VBOC B.V. is 46%, 573 personen deden examen (rijbewijs B). VBOC B.V. biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): taxi. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je voor les bij VBOC B.V.? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 3 CBR-examenlocaties: Emmeloord, Eemnes, Harderwijk.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

De rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Telefoonnummer en contactgegevens van VBOC B.V..

Deze rijschool is gevestigd in Almere. De adresgegevens zijn als volgt: Transistorstraat 151Unit D3, 1322CN Almere. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (036) 203 04 40, of 06 53 88 14 62. De rijschool heeft een eigen site: vboc.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 505813920000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1508Z8.

Wat is de locatie van VBOC B.V. precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Almere.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Olthuis en Rijschool Team Drive.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: VBOC B.V.

Slagingspercentage

46

Aantal examens

573

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(036) 203 04 40

Telefoon-nr

06 53 88 14 62

Website

vboc.nl

Adres

Transistorstraat 151Unit D3

Postcode

1322CN

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes, Harderwijk

KvK-nummer

505813920000

Rijschoolnummer

1508Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “VBOC B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo