Rijschool Ben

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Ben.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ben is 51%, 45 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Ben? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Eemnes. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Ben.

De rijschool is te vinden in Bussum. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Ruthardlaan 40, 1406RT Bussum. De school is telefonisch bereikbaar op 06 54 27 07 66. Het KvK-nummer van de school is 332904000000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3426F6.

In welke plaats vind je Rijschool Ben (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Bussum.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Bussum. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Gerard Wassink t.h.o.d.n. NXXT en R.T.M. Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Ben

Slagingspercentage

51

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 54 27 07 66

Adres

Ruthardlaan 40

Postcode

1406RT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

332904000000

Rijschoolnummer

3426F6

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. walter

    een hele fijne en aardige man is bennie. hij heeft aandacht voor je en probeert je bij de eerste keer te laten slagen. ik heb veel van hem geleerd en had altijd een fijn en veilig gevoel toen ik bij hem aan het lessen was. ik ben ook door zijn lessen direct bij de eerste keer geslaagd.

Rijschoolspecialist.nl
Logo